Welkom...

... bij de Kastelse Bridgeclub!

Wie zijn wij?
Geschiedenis 

De Kastelse bridgeclub is gegroeid uit het Davidsfonds. Het was begin de jaren negentig dat Jos Peeters, Jan Vanheertum en Willy Keyenberg onderling het spel leerden en spoedig sloten enkele Turnhoutenaars (Roger en Jip Peeters, Gaston en Ivonne D'Heldt, Jef Mertens en Jan Dijkmans) zich bij hen aan.

In hun clublokaal "De Valk" groeide hun enthousiasme en hun aanhang. Half de jaren negentig nam de club een forse uitbreiding. Met de hulp en wijsheid van Alo´s Soontjens leerden ze de reglementen kennen en toepassen.

De club sloot aan bij de Vlaamse Bridge Liga en speelde enkele jaren met twee ploegen in de viertallencompetitie, een gegeven dat wij heel graag terug zouden invoeren.

Van "De Valk" verhuisde de club naar "Bergenhof" en later naar "Hof ter Rielen": een mooie locatie waar men elke maandagavond om 19.30 u. en elke dinsdagnamiddag om 14 u. kan spelen.

Onder impuls van de club van Retie, met dank aan Luc Dijckmans, zijn wij gemoderniseerd en kunnen wij het spelverloop ingeven via de computer en de bridgemates.

Via onze vernieuwde site kan men hier gemakkelijk een partner vinden om te spelen.

In november 2014 heeft Hugo Heylen het voorzitterschap doorgegeven aan Bon Van den Putte. Wij danken Hugo voor de toewijding waarmee hij zijn taak vervulde.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Die zijn steeds welkom op ons mailadres kastelsebridge@hotmail.com of bij de voorzitter bonvdp@skynet.be.

Graag tot ziens in Kasterlee!

 
SpeeldagenMaandag 19.30 uur
Dinsdag 14.00 uur